Over MF Koi

MF Koi , uw speciaalzaak in Japanse koi en vijverartikelen in Tzummarum, Friesland. Sinds 2015 zijn we een bedrijf in verkoop van koi met reeds 6 jaar ervaring op het gebied van koi houden en de verzorging hiervan.
Jaarlijks kopen wij de mooiste koi in met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Ook kopen wij speciaal koi in op bestelling van onze klanten, wanneer deze een specifieke koi zoeken. Zoekt u een koi bij een speciale kweker, alles is mogelijk bij MF Koi om maar aan uw wensen te kunnen voldoen.

Wij  geven advies omtrent aanleg en onderhoud van uw vijver en  leveren  alles op het gebied van koi en vijvers. Zoals filters, pompen, uvc, folie, rvs raam kozijnen, hpde vijver bakken, etc, maar natuurlijk ook voer, medicijnen, of andere producten, welke voor de vijvers en vissen nodig zijn.
Tevens kunt u uw vijverwater laten testen en doen we  microscopisch onderzoek bij het vermoeden van parasitaire of bacteriële aandoening van de vissen. Indien gewenst komen wij (tegen een geringe vergoeding) bij de klanten aan huis om  een eventueel probleem  op te lossen.

Dus bent u op zoek naar een prachtige koi of overweegt u de aanleg van een vijver, kom gerust eens langs in de showroom en laat u verassen wat er allemaal mogelijk is op koi & vijver gebied.

Onze speer punten zijn :

– Goede service en persoonlijke aandacht.
– Eerlijke prijzen.
– Koi voer is altijd op voorraad.
– Door ons zelf geselecteerde koi in alle kleuren en maten.
– Alle koi’s zijn gecontroleerd op KHV.
– De bassins worden apart gefilterd.
– Elk bassin heeft zijn eigen bowl materiaal.

 

Het ontstaan van MF Koi.

Doordat ik als lasser van beroep veel in de zuivel werkzaam ben en het interessant vond om te zien hoe de ingrediënten gescheiden werden door middel van filtratie, besloot ik om zelf een filter te gaan bouwen om te kijken wat of er allemaal te filteren was. Hier had ik natuurlijk ook vuilwater voor nodig en daarom besloot ik karpers in een bak te doen en te kijken of ik hun water zodoende kon filteren en hun waardes kon behouden voor het welzijn van de karper. Doordat dit project zo goed uitpakte kwam ik terecht op babykoi’s en dat was het begin van het ontstaan van een grote koi hobby wat nu sinds 2015 uitgegroeid is tot het bedrijf MF Koi.

KvK-nummer 64362779
BTWnummer: NL208992327B01